Építsük fel a Dogs' Heaven-t

2020.10.07

Az építsük fel a Dogs' Heaven-t egy virtuális/online esemény. A mai vírushelyzet nagyon megnehezíti, hogy "fizikai" rendezvényeket, találkozókat szervezzünk, ezért úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk az internet adta lehetőségeket. 

A Tetovált Angyalok egy civil társaság, ezért nem rendelkezünk adószámmal. Egyenlőre. Mint magánszemélyekből létrejött csapat dolgozunk azon, hogy felépítsük ezt a kis birodalmat majdani védenceink számára. A területet illetően segítséget kapunk a helyi Önkormányzattól/ Polgármestertől, akinek hozzáállása az ügyünkhöz nagyon pozitív. Minden Tőle telhető segítséget megad a törvény adta kereteken belül. A terület köré építeni kívánt szökésbiztos kerítés azonban nagy befektetés, melyre jelenleg sajnos önerőből nem telik. 

Ezért hoztuk létre a fenti eseményt, melyhez örömünkre szolgálna ha minél többen csatlakoznátok és támogatnátok a munkánkat. 500 Ft felajánlás is közelebb visz a cél megvalósításához, és már az is nagy segítség, ha megosztod eseményünket, vagy meghívsz minél több olyan ismerősödet, aki szívesen támogatja munkánkat, akár anyagilag, akár tárgyi felajánlással vagy akár csak egy megosztással is. 

Ne feledjétek! Sok kicsi sokra megy. Együtt sikerülni fog!