Tetovált Angyalok

A foto csak illusztráció, nem mi vagyunk rajta. Ezt hamarosan orvosolni fogjuk ;)
A foto csak illusztráció, nem mi vagyunk rajta. Ezt hamarosan orvosolni fogjuk ;)

A Tetovált Angyalok az Öreg Kutyákért Alapítványt azért hoztuk létre, hogy a Magyarországon már működő menhelyeket és ebrendészeti telepeket tehermentesítsük. Sajnos mindenhol teltház van, folyamatosan várólistára kerülnek a kutyusok. Ezt napjainkban úgy tervezik megoldani, hogy egyes ebrendészeti telepeken visszavezetik a gyakorlatot, miszerint akit 2 héten belül nem visznek el a telepről, azokat az állatokat el kell altatni. 

Mi azonban nem hiszünk ebben a megoldási formában. Mi inkább menteni szeretnénk. Mivel a 10 év feletti és/vagy viselkedési zavarokkal küzdő kutyák után - tapasztalat alapján - nem kapkodnak, így arra a döntésre jutottunk, hogy mi őket vesszük szárnyaink alá. Felépítünk egy birodalmat, ahol méltó módon élhetik le hátralévő életüket anélkül, hogy a pallos ott körözne a fejük felett nap, mint nap. Még ha nem is kerülnek családba, igyekezni fogunk mindent megtenni azért, hogy mégis családias légkört biztosítsunk a számukra.

Egy 6 civil emberből álló csapat vagyunk. Mindenki teljes munkaidőben - van aki ezen felül másodállásban is - dolgozik. Életünket és szabadidőnket arra tettük fel, hogy a fentebb megfogalmazott célunkat megvalósítsuk. Összeköt minket a kutyák imádata, és a tettvágy. Nem csak a kanapén ülve akarunk azon morogni, milyen szar a helyzet ma az országban, ami az állatvédelmet és a felelős állattartást illeti. Időnket és pénzünket áldozzuk arra, hogy ezen a helyzeten változtassunk. Minden lényeges információ megtalálható a honlapunkon. Nézzétek meg társasági szerződésünket a kezdőlapon, vagy olvassátok el milyennek képzeljük el a mi kis birodalmunkat az Angyali Kutyabirodalom Kutyák Öregek Otthona és Rehabilitációs Központot. Tagjain rövid bemutatkozóját elolvashatjátok a Tagok menü pont alatt (később lesz bővebb bemutatkozó is).