Tagok

Buczkóné Fehér Rita

Ügyvivő

2017-2018 környékén kerültem szorosabb kapcsolatba az állatvédelemmel, amikor önkénteskedni kezdtem egy állatmentő Egyesületnél. 2019-ben állatgondozóként kezdtem dolgozni egy menhelyen, közben elvégeztem a kutyakiképző tanfolyamot. Megálmodtam a Dog Paradise-t, ezért létrehoztam a Tetovált Angyalok Civil Társaságot, melynek tagjaival közösen harcolunk a felelős állattartás köztudatba építéséért és a megálmodott Birodalmunk felépítéséért.


Kapcsolat: fckinrapunzel@tetovaltangyalok.hu

Buczkó Balázs

Informatika

2018-ban kerületem közelebb az állatvédelemhez, amikor csatlakoztam feleségemhez önkéntesként az egyik állatmentő Egyesületnél. Megtapasztaltam a kutyás futóversenyek hangulatát, amely egy újabb nagyszerű közös program lett az életünkben. Jó érzés volt nem csak a kanapéról figyelni az eseményeket, hanem aktív részesének lenni. Így amikor feleségem előállt a Tetovált Angyalok és a Dog Paradise ötletével nem kérdés, hogy ebben is mellette állok és hozzám testhez állóan biztosítom munkánk informatikai hátterét.

Czene Várkonyi Csilla

Adománygyűjtés/Rendezvények

...

Dékány Patrícia

Fordítás, nemzetközi kapcsolatok

Egészen kis gyermekkorom óta kerestem az állatok társaságát, mert úgy éreztem bennük meg van az az őszinte szeretet és odaadás, ami sok emberből hiányzik. már dolgozom egy olyan törvénytervezeten, mely szigorítaná az állattartási szabályokat, mert sajnos amíg nem változik a jelenlegi állattartási törvény, addig sok állat kerülhet olyan gazdához, aki nem tudja vagy nem akarja tudni, hogy mire van szüksége az állatnak vagy azt hogyan kellene nevelni. Úgy gondolom, hogy minden csepp, ami a tengerbe kerül, növeli a vízmennyiséget, azaz elhatározásra jutottam és elkötelezett híve lettem az állatvédelemnek.

Földvári Emese

Adománygyűjtés

Eminek hívnak, 24 éves vagyok, gyerekkorom óta nagy állatbolond. 11 éves voltam, amikor a családom ideiglenes befogadással kezdett foglalkozni. Tinédzserként kezdtem önkéntesként tevékenykedni egy állatmenhelyen, illetve egy évet dolgoztam állatgondondozókènt. Jelenleg a kereskedelemben dolgozom, de a szabadidőmben állatokon szeretnék segíteni.

Pénzes Lilla

Adománygyűjtés, kreatív

Lassan 1 éve dolgozom állatgondozóként egy menhelyen, és ez alatt a rövid idő alatt is nyilvánvalóvá vált, hogy nálunk mennyire gyerekcipőben jár az állat védelem. Ezért szeretnék a továbbiakban is ezzel foglalkozni ameddig szükséges. Noha még csak 23 éves vagyok, tudom hogy megtaláltam az élet célomat, azért küzdeni hogy minden állatnak egy szerető gondoskodó családja legyen.