Angyali Kutyabirodalom

2020.08.14

Mi is az az Angyali Kutyabirodalom? Egy Öregek Otthona és Rehabilitációs Központ Kutyáknak, mely otthont ad egy élményközpontnak, melyet a gazdis kutyák is élvezhetnek. Ahol a területet nem a gyerekzsivaj (bár ez sem kizárt ), hanem a boldog, önfeledten fürdőző, játszó kutyák csaholása, játékos ugatása tölti meg élettel.

Egy komplex Birodalom, melyet a kutyák uralnak, a kutyák igényeinek kielégítésére szolgál és a kutyák érdekei állnak mindenek felett. Minden más csak ez után következik. Az alap gondolat, amiért a Tetovált Angyalokat megalapítottuk és létre kívánjuk hozni az Öregek Otthona és Rehabilitációs Központot az az, hogy Magyarországon a menhelyek és gyepmesteri telepek tele vannak kidobott, elhagyott, leadott kutyákkal. Így mi nem egy újabb menhely szeretnénk lenni, hanem a már meglévő menhelyeket, gyepmesteri telepeket szeretnénk tehermentesíteni azzal, hogy Tőlük átvesszük a 10 év feletti öreg kutyákat, az évek óta ott lakó beragadt, adott esetben viselkedési problémával küzdő kutyákat. Nekik kívánunk egy olyan otthont biztosítani, ahol hátra lévő életüket boldogságban, családias környezetben élhetik le. A problémás kutyákkal foglalkozunk, trenírozzuk őket, hogy esélyt kapjanak a családba kerülésre. Természetesen nagyon fogunk örülni, ha védenceink közül valaki gazdára talál, és törekedni is fogunk erre, de alapvetően nem fog gondot okozni ha nem. 

Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk teremteni, úgy döntöttem, hogy a vállalkozásomat is erre építem fel. Így született meg a kutyastrand és élményközpont ötlete, melynek otthont ad az Angyali Kutyabirodalom. Az általam kínált szolgáltatásokból befolyt összegeket pedig 100%-ban az Öregek Otthonára tudom fordítani. Egy ilyen Birodalom fenntartási költsége ugyanis elég magas, és valljuk be a célunk sem költségkímélő. Hiszen az idős kutyáknak már folyamatosan jönnek elő mindenféle egészségügyi problémáik, melyek kezelése igen csak költséges. 

Éppen ezért szolgáltatásaink körét igyekszünk folyamatosan bővíteni, így a tervek szerint az alábbi lehetőséget fogjuk kínálni, hogy egy igazán boldog kutyás közösséget hozzunk össze, akik úgy szórakoznak, hogy közben egy nemest célt támogatnak:

 • tó, melyben a kutyusok önfeledten pancsolhatnak
 • kulturált illemhelyek gazdiknak
 • kulturált lehetőség a keletkezett szemét és kutyaürülék elhelyezésére
 • a tó partján étterem, mely nem szimplán kutyabarát, hanem a kutyák részére is kínálunk speciálisan az ő igényeik szerint elkészített ételeket (kutyamenü)
 • helyet biztosítunk kutyakozmetikának, ahol kedvenceteket akár fürdés után megszépíttethetitek, vagy akár kimondottan csak ezért is be lehet majd térni
 • fedett, és elkerített agility pálya, hogy kedvenceddel zavartalanul gyakorolhass, bármilyen időjárási viszonyok között.
 • kutyaiskola
 • különböző sport foglalkozások (kutya fitness, agility, obedience, dogdancing...stb)
 • kutya születésnap (speciális kutya tortával)
 • kutya fizioterápia, masszázs
 • felügyelt kutyafuttató
 • kutyanapközi
 • panzió
 • adománybolt (itt mindent megtalálsz majd, ami kutyákkal kapcsolatos és minden megvásárolt termékkel pluszban támogatod a Tetovált Angyalok munkáját)
 • emlékhely, ahol elhunyt védenceink urnái kerülnek elhelyezésre, ezzel is megadva nekik a végtisztességet 

Ez a lista a teljesség igénye nélkül készült. Folyamatosan ötletelünk, hogy mivel tudjuk még inkább boldoggá tenni a gazdis kutyák életét, hogy mi is boldoggá tehessük védenceinket.

A koncepciót pedig igyekszünk úgy kialakítani, hogy mindenki számára elérhető legyen. Lesznek napi jegyek, de kidolgozunk egy klub rendszert is. Klubunkhoz csatlakozva, a tagdíj befizetésével folyamatosan támogatjátok munkánkat, cserébe korlátlanul élvezhetitek strandunkat, valamint extra kedvezményeket kaptok más szolgáltatásaink árából is. 

Természetesen a balesetek és konfliktusok elkerülése érdekében kidolgozásra kerül egy házirend, melyet szintén meg fogtok találni itt az oldalunkon. Erre azért van szükség, mert szeretnénk, ha kutyák és gazdik épségben, boldogan, kellemes élményekkel távoznának az Angyali Kutyabirodalom területéről és minél többször viszont látjuk őket. 


Kövessétek figyelemmel honlapunkat és közösségi oldalainkat, hogy ne maradjatok le semmiről.