Telephely hírek

2024.03.11

Az utóbbi idők tapasztalatai alapján nagyon reméljük, hogy nem kiabáljuk el a hírt. Azonban már nagyon izgatottak vagyunk és nem tudjuk magunkban tartani az új információkat.

Képzeljétek el, hogy találtunk egy 1,5 ha nagyságú területet Tiszaföldvár és Cibakháza határán, ahol abszolút el tudjuk képzelni az Angyali Kutyabirodalom Kutyák Öregek Otthona és Rehabilitációs Központot. 2024.02.16-án alá is írtuk a szerződést, de a minősítés miatt sajnos kifüggesztés köteles. A kifüggesztést megelőzi egy hatósági eljárás, melynek során átnézik a szerződést, majd jóváhagyják vagy visszaküldik javításra.

Természetesen ez esetben is hozzuk a formánkat és kaptunk egy határozatot, hogy a szerződés kifüggesztése elutasításra került. A feltárt hibák javításával újraírtuk a szerződéseket, melyeket 2024.03.08-án ismét aláírtunk.

Tudomásunk szerint az ügyvéd még aznap elsőbbségivel postára adta a papírokat. Szerencsére egy nagyon kedves ügyintézőhöz került az ügyünk, aki mindenben támogat minket, így amint megérkezik a posta, már intézi is a kifüggesztést.

Egy szó mint száz, ha minden jól megy, a csillagok állása is megfelelő, akkor áprilisban birtokba tudjuk venni a területet és elkezdődhet a munka.

Drukkoljatok Nekünk addig is.

Ha pedig szeretnétek támogatni a projektet több lehetőségetek is van:

- tárgyi adománnyal (építőanyag, irodakonténer, raktárkonténer...stb) a felajánlásokat az info@tetovaltangyalok.hu email címre várjuk

- önkéntes munkával. Csatlakozzatok önkéntes csoportunkhoz, ahol folyamatosan fogjuk közzétenni az aktuális folyamatokat. Ha nem vagy Facebook párti, akkor emailben is tudsz jelentkezni önkéntesnek szintén az info@tetovaltangyalok.hu email címen.

- anyagi támogatással

Tetovált Angyalok az Öreg Kutyákért Alapítvány

CIB Bank 10701324-73412218-51100005

Közlemény: Téglajegy

- anyagi támogatást PayPal-on is tudtok küldeni: info@tetovaltangyalok.hu

- szintén anyagi támogatást tudtok küldeni bankkártyás vásárlás formájában a Buy me a coffee oldalon keresztül. Ne ijesszen meg, hogy külföldi az oldal. Eddig nem érkezett rá panasz.